Belang

Wie veel verstand en kennis van business-analyse, ict-strategie, planning en architectuur heeft zit gebeiteld ...

[Lees verder]

 

Website vernieuwd!

In het weekeinde van 19 op 21 maart is de website van Ommering Consultancy overgegaan op een content management systeem. Dit is ...

[Lees verder]

Missie en visie

We leven in een dynamische tijd. Na jaren van diepe recessie en geforceerde rust staan we nu aan het begin van roerige tijden, op velerlei gebied. Misschien zelfs de meest roerige periode met de grootste economische groei, in het bestaan van de mensheid. Want de kredietcrisis is waarschijnlijk de scheiding tussen de industrialisatie en het informatietijdperk. Er gaat én er moet dus veel veranderen. Voor u en voor de maatschappij an sich. En zeker voor organisaties die hierin opereren. Spannende tijden met vele uitdagingen en ongekende mogelijkheden. Zeker voor overheden, voor wie de crisis nu, anno 2010 - 2011, de consequenties hard voelbaar worden. Een sterk dalend budget en personeelsbestand bij toenemede verwachtingen schept een zeer uitdagende situatie waarbij een stevig beroep op de inventiviteit wordt gedaan.

 

Visie
Ommering Consultancy wil helpen deze veranderingen vorm te geven omdat zij gelooft in die toekomst. Gelooft in nieuwe kansen en dito mogelijkheden. Voor bedrijven én overheden. Voor mens en maatschappij. Samen zoeken naar nieuwe vorm en mogelijkheden, afstemming en nieuwe energie. Bewust van droom naar werkelijkheid.

 

Missie
Bedrijfsvoering en informatievoorziening zijn cruciale spilfuncties voor het goed functioneren van iedere organisatie. Beiden vergen continu aandacht en behoeven periodiek revisie. Groei, krimp, vernieuwing of vervanging. Ommering Consultancy helpt u en uw organisatie deze noodzakelijke veranderingen vorm te geven. Bij grote en kleine veranderingen. In kleine stapjes, slagvaardig en flexibel naar een nieuwe toekomst.

 

Strategie
Een goed begin is écht het halve werk. Een open deur, maar toch gaat er in deze fase vaak genoeg verkeerd. Ommering Consultancy bespaart u de valkuilen door met u juist deze beginfase goed vorm te geven. Dit doen we door samen:

  • expliciet en eenduidig te bepalen wat u en uw organisatie willen;
  • duidelijk te krijgen welke richting voor u de beste keus is;
  • mogelijkheden en oplossing zichtbaar te maken;
  • keuzes te vertalen naar realiseerbare plannen, en;
  • deze plannen daadwerkelijk te realiseren.

Triviaal, maar you can't get what you want, if you don't know what you want.

 


 Home > Back > Top

Ommering Consultancy
Postbus 4214  -  2003 EE  Haarlem
Tel: 023 545 0018  -   Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots.
U heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Copyright © 2007 - 2010 Ommering Consultancy | Home | Site Map | Login |