Belang

Wie veel verstand en kennis van business-analyse, ict-strategie, planning en architectuur heeft zit gebeiteld ...

[Lees verder]

 

Website vernieuwd!

In het weekeinde van 19 op 21 maart is de website van Ommering Consultancy overgegaan op een content management systeem. Dit is ...

[Lees verder]

Website vernieuwd! Posted at 27/03/10 - 12:20 PM

In het weekeinde van 19 op 21 maart is de website van Ommering Consultancy overgegaan op een content management systeem (CMS). Dit is zonder problemen gelopen en maandag 22 maart was de website weer technisch geheel op orde. Er resten een paar kleine puntjes en er moet nog veel content geschreven worden.

 

Met de komst van een CMS is het veel eenvoudiger geworden om de website te beheren. Dit was de afgelopen jaren een probleem. Er moest een behoorlijke inspanning geleverd worden om de website up-to-date te brengen. Er is als CMS gekozen voor een klein systeem: LightNEasy. Dit systeem is wat de naam doet vermoeden: niet te zwaar en makkelijk te beheren. Voor bedrijven of particulieren die een lichte website nodig hebben en zonder veel omhaal een website willen beheren is dit een aanrader. Als je een eigen identiteit wilt hebben op het web, dan zul je wel enige moeite moeten getroosten om een leuke template in elkaar te schroeven. Standaard zijn er voor dit systeem een aantal bijgeleverd, waarvan een aantal zeker bruikbaar.

 

Mocht je opmerkingen of iets willen toevoegen, dan is hieronder daar ruimte voor.

Author: Arjan Ommering
Comments: 480

Your name: 
Your e-mail: 
Your comment: 
Code:  «

 

Previous Posts
TitleDateAuthor
Belang van business-analist in ICT neemt toe01/04/10 - 04:49 PMArjan Ommering
Succes- en faalfactoreren van ICT-projecten27/03/10 - 11:35 AMArjan
News feed: RSS feed


Met enige regelmaat verschijnt hier iets waarover iets te zeggen valt en wat ik graag met u wil delen. Uw mening is daarbij ook van belang. Daarom is het vaak mogelijk om te reageren op items. Het wordt dan ook zeer op prijs gesteld als u gebruik maakt van deze mogelijkheid. Ik behoud me echter het recht voor om een reactie te verwijderen als dit mijns inziens nodig is.


 Home > Back > Top

Ommering Consultancy
Postbus 4214  -  2003 EE  Haarlem
Tel: 023 545 0018  -   Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots.
U heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Copyright © 2007 - 2010 Ommering Consultancy | Home | Site Map | Login |